Jungle Catering
Eindhoven en omgeving

duurzame, vegan catering op maat

Jungle is er voor al je particuliere en bedrijfscatering. Ontbijt, lunch, borrel of diner? Wij maken de lekkerste plantaardige gerechten voor elk moment van de dag. Daarnaast kan je met kleinere gezelschappen ook bij ons in het Jungle Café komen eten en drinken. Nieuwsgierig? Maak alvast kennis met ons en onze gerechten in het Jungle Café!

 

Ben jij op zoek naar duurzame en vegan catering in Eindhoven en omgeving? Lees verder voor ons complete aanbod, kom langs of vul hieronder het contactformulier in! Zo kunnen we een offerte op maat voor je maken.

 

ontbijt & lunch

Start je dag goed met een gezond en uitgebreid ontbijt. Of ga voor een uitgebreide lunch, een snelle vergaderlunch of een geheel verzorgd lunchbuffet. We cateren graag jouw bedrijfslunch, evenement of gezellige familie verjaardag. 

Lees meer over de verschillende opties, pakketten, prijzen en smaken.

diners

We verzorgen graag een diner op maat. We specialiseren ons in 'shared dining'. Hierbij maken we allerlei verschillende gerechten, een afwisseling tussen warme, koude en lauwe gerechten, die tegelijkertijd geserveerd worden. Ben je juist op zoek naar een uitgebreid diner in buffetstijl? Leuk! Wij gaan met liefde aan de slag in onze keuken.

borrel & drankjes

Natuurlijk kun je bij Jungle catering ook terecht voor lekkere hapjes voor bij de borrel.

 

Kies voor een assortiment van huisgemaakte borrelhapjes of ga voor een Jungle Graze table. Vul aan met onze ijskoude drankjes, zoals kombucha of een tropische kumasi.

Lees hier meer over de verschillende opties die we je kunnen bieden.

bruiloften

Jungle is er ook voor jullie bruiloft. Op deze grote dag mag het aan niets ontbreken.

 

We cateren jullie bruiloft graag op maat, zo past het helemaal binnen jullie bijzondere dag. Of het nu gaat om een uitgebreid diner, borrel, sweet table of late night snack. We verzorgen het met alle liefde voor jullie!

Om je zo snel mogelijk te kunnen helpen met je aanvraag hebben we hieronder een formulier staan. Probeer deze zo compleet mogelijk in te vullen, dan kunnen wij je snel en goed verder helpen!

 

1-05.png

vegan catering

Met onze vegan catering willen wij je niet alleen laten genieten van alle lekkere smaken, maar ook aan het denken zetten.

 

Alles wat we maken is 100% plantaardig. Denk aan lekkere desem boterhammen met roomkaas van cashewnoten & plantaardige ‘zalm’ van gemarineerde wortel of onze no-egg salade op basis van tofu.

Wij laten je zien dat je niets hoeft te missen wanneer je plantaardig eet. Ons doel is om vegan mainstream te maken. Dat lastige, moeilijke of ingewikkelde er af te krijgen en te laten zien hoe het óók kan!