top of page

Catering

Wil je niet alleen in ons café, maar ook lekker thuis genieten van onze gerechten? Wij zorgen met veel liefde en plezier dat er plantaardige, voedzame en heerlijke lunchpakketten voor je klaarstaan!

De pakketten zijn af te nemen vanaf 20 personen* en kunnen bezorgd worden op jouw locatie (zie onze algemene voorwaarden). In overleg is het o
ok mogelijk om in ons café te komen eten: een fijne, rustige locatie buiten het centrum van Eindhoven. Zo ben je lekker even de deur uit en we ontvangen je graag!

Stuur ons bij interesse gerust een mailtje naar catering@junglecafecatering.nl!

To go

Wil je alleen voor jezelf een ontbijtje of een van onze toasts meenemen naar kantoor of  er op je eigen bank van genieten? Dat kan ook! Bekijk ons menu en bel even naar 040-8453577, dan zorgen wij dat je bestelling op tijd voor je klaar staat. Of loop gewoon lekker binnen en geniet van een vers gezette koffie terwijl je op je eten wacht.

Algemene voorwaarden

  • Catering bestellen doe je uiterlijk 72 uur van te voren.

  • Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

  • Cateringpakketten zijn af te nemen vanaf 10 personen. Voor afname voor 10-20 personen rekenen we een klein extraatje.

  • Heeft er iemand allergieën? Daar houden we, zo goed als mogelijk, graag rekening mee. In onze keuken wordt wel gewerkt met alle soorten noten, gluten, tarwe, sesam en soja, dus kruisbesmetting kunnen we niet voorkomen.

  • Achteraf betalen is mogelijk met een factuur op naam. Deze dient binnen 14 dagen na datum van facturering te worden voldaan.

  • Bij opdrachten ter waarde van meer dan € 500,- ex. btw vragen we om een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag.

  • Bezorging is mogelijk voor opdrachten met een waarde van meer dan €250,-. Binnen Eindhoven rekenen we €10,- bezorgkosten, buiten Eindhoven komt daar €0,30 per gereden kilometer bovenop.

bottom of page