top of page

wo 22 jul

|

Jungle Café & Catering

Jungle kids middag: Koeken bakken!

Woensdagmiddag om 14.30u organiseren wij een leuke en lekkere activiteit voor onze kleine gasten. Zo heb jij je handen vrij om even lekker bij te kletsen met vriend(inn)en.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Jungle kids middag: Koeken bakken!
Jungle kids middag: Koeken bakken!

Tijd en locatie

22 jul 2020, 14:30 – 15:15

Jungle Café & Catering, Edisonstraat 21, 5621 HJ Eindhoven, Netherlands

Gasten

Over het evenement

Aanstaande woensdag (22 juli) organiseren wij bij Jungle een leuke activiteit voor kleine bakkers. We gaan gezonde haver- bananenkoeken maken. Elke bakker kan zelf bepalen hoe hij/zij de koek vult. Er staan toppings als aardbeien, rozijnen, kokos en chocolade klaar. De koekjes gaan daarna voor ongeveer 12 minuten in de oven. Op het einde van de activiteit kunnen ze lekker opgegeten worden.

Bij binnenkomst krijgen jullie met je gezelschap een goed gevulde snackplank met groente, fruit en dips (afgestemd op het aantal mensen). Daarna kunnen de ouders lekker ontspannen een kop koffie drinken en bijkletsen terwijl de kids aan de baktafel plaatsnemen. 

De activiteit start om 14.30u. Het is fijn als je minimaal een kwartier van tevoren aanwezig bent.

Reserveren mag maar hoeft niet. We hebben plek voor 8 kinderen aan de knutseltafel. Vanaf 4 jaar kan dit zonder begeleiding van papa of mama.

De kosten voor de snackplank zijn €4 voor een kind en €6 voor een volwassene. Er zijn daarnaast geen kosten aan deze activiteit verbonden.

Zien we je woensdag? 

Deel dit evenement

bottom of page