Jungle Café 

 fijn vegan café in Eindhoven 

Kom bij ons langs voor een goede kop koffie, uitgebreid ontbijt, gezonde lunch of een lekker taartje. We maken alles vers, gebruiken biologische producten waar mogelijk en werken samen met een aantal duurzame, toffe merken. Zij leveren o.a. onze koffie, kombucha, limonades en desembroden.

 

We hebben ons café zo proberen in te richten dat er plek is voor iedereen. Een fijne sfeer met veel hout, natuurlijke materialen en rustige kleuren. Tafeltjes voor 2  of 3 personen, een lekkere hoekbank, barkrukken en een lange tafel voor een hele groep. Ook hebben we midden in het Jungle Café een boomhut gebouwd als speelplek voor de kids. Nieuwsgierig geworden? Kom bij ons langs op de Edisonstraat 21 in Eindhoven.

Koffie

kies voor lekkere & duurzame koffie

Wij werken in ons Jungle café met de lekkere én duurzame koffiebonen van Bocca uit Amsterdam.

Onze espresso based koffies zetten wij met de 'Soulmate'. Een single origin Braziliaanse koffie. Deze heeft lekkere donkere chocolade en notige tonen. Omdat wij een vegan café zijn maken we al onze witte koffies met plantaardige melk. Standaard kiezen wij voor havermelk. Dit gaat perfect samen met de Soulmate. 

Ontbijt Cafe

voor een goede start van de dag

Zin in een lekker en voedzaam ontbijt? Jungle Café is doordeweeks al om 08.00u en zaterdag om 09.30u open. Zo kan je je dag fijn beginnen met een heerlijk sapje, plantaardige yoghurt met fruit en granola of een complete ontbijtplank vol lekkers. Er is ook aan de klein gasten gedacht met kids size gerechten!

Zondagse brunch.jpg
WhatsApp Image 2021-09-17 at 13.41.01.jpeg

Lunch Café

soep, toast, nice cream bowls en meer

Voor een gezonde, vullende lunch kom je naar Jungle Café. Stel bijvoorbeeld je eigen toast samen, zoet of hartig! Kies een basis als avocado, tofu scramble, (choco) hummus of pindakaas. Ga daarna los met allerlei toppings om je toast compleet te maken. Zo kun je lekker variëren. Verder vind je op onze menukaart huisgemaakte soep, ijskoude nice cream bowls met huisgemaakte granola en wisselende specials!